Stor Volvo Ocean Race-konkurranse

Volvo Open 70 "Ericsson 4" traning in Lanzarote, Spain for the Volvo Ocean Race 2008-09.©Oskar Kihlborg/Ericsson Racing Team

Vinn VIP-tur: Opplev Volvo Ocean Race fra innsiden

Under hele Volvo Ocean Race 2008–2009 kan du vinne flotte premier her på SEILmagasinet.no. Alt du må gjøre er å tippe hvilket lag som vinner «in port race», etappene og hvilken båt som er først ved de såkalte «gatene». Hovedpremien: fyll opp en Volvo med venner og dra til VOR-byen Stockholm under VOR «stop over» i juni 2009!

Publisert Sist oppdatert

DELKONKURRANSER: Det er satt opp 24 delkonkurranser. (Antallet kan endres da seilingsbestemmelsene for hele Volvo Ocean Race 2008–2009 ikke er 100% fastsatt). Du stemmer på det laget du mener vinner, og om du har riktig svar vil du være med i trekningen av Volvo Ocean Race-effekter. Det trekkes ut tre heldige vinnere i hver delkonkurranse. 

 

HOVEDKONKURRANSE: Hovedpremien i SEILmagasinets Volvo Ocean Race-konkurranse er lån av en Volvo personbil fra Volvo Cars Norge. Denne kan du fylle med tre venner og kjøre til Stockholm hvor dere vil bli innkvartert på hotell og få oppleve Volvo Ocean Race på nært hold. I Stockholm vil dere få eksklusiv omvisning i «race village» og dermed oppleve seilerne, båtene og stemningen på nært hold. 

Hovedpremievinneren trekkes ut blant alle dem som er blitt publisert som vinnere av en delkonkurranse. Konkurransene frem til og med etappen Galway–Marstrand vil telle. Det vil si at om du har vunnet én gang, har du en av 66 muligheter til å vinne hovedpremien. Har du vunnet mer enn én delkonkurranse øker sjansene for å vinne hovedpremien ytterligere. 

 

Konkurransebanneret finner du på forsiden av www.seilmagasinet.no!

Du finner alt om de forskjellige lagene iden nyeste utgaven av SEILmagasinet. Du kan også klikke deg hit.

Delkonkurranser:

  1. HVILKET LAG VINNER «IN PORT RACE» I ALICANTE?
  2. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN ALICANTE – CAPE TOWN?
  3. HVILKET LAG ER FØRST VED «GATEN» FERNANDO DE NORHONA?
  4. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN CAPE TOWN – KOCHIN?
  5. HVILKET LAG ER FØRST VED «GATEN» MAURITIUS?
  6. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN KOCHIN– SINGAPORE?
  7. HVILKET LAG ER FØRST VED «GATEN» PULAU WE?
  8. HVILKET LAG VINNER «IN PORT RACE» I SINGAPORE?
  9. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN SINGAPORE – QINGDAO?
  10. HVILKET LAG VINNER «IN PORT RACE» I QINGDAO?
  11. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN QINGDAO – RIO DE JANEIRO?
  12. HVILKET LAG ER FØRST VED «GATEN» 36° SYD?
  13. HVILKET LAG ER FØRST VED «GATEN» KAPP HORN?
  14. HVILKET LAG VINNER «IN PORT RACE» I RIO DE JANEIRO?
  15. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN RIO DE JANEIRO – BOSTON?
  16. HVILKET LAG ER FØRST VED «GATEN» FERNANDO DE NORHONA?
  17. HVILKET LAG VINNER «IN PORT RACE» I BOSTON?
  18. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN BOSTON – GALWAY?
  19. HVILKET LAG ER FØRST VED «GATEN» NEW FOUNDLAND?
  20. HVILKET LAG VINNER «IN PORT RACE» GALWAY?
  21. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN GALWAY – MARSTRAND?
  22. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN MARSTRAND – STOCKHOLM?
  23. HVILKET LAG VINNER «IN PORT RACE» STOCKHOLM?
  24. HVILKET LAG VINNER ETAPPEN STOCKHOLM – ST. PETERSBURG?

 

KONKURRANSEREGLER & GENERELLE BETINGELSER

Ved å delta i konkurransen via MediaNavigering AS (SEILmagasinet) nettside/annonser, aksepterer deltageren disse konkurransereglene.

  1. Alle konkurransene er lagt ut av MediaNavigering AS, Boks 253, 1379 Nesbru.
  2. Alle kan delta med unntak av punkt 4 i disse reglene.

  3. Når du klikker ”Send” aksepterer du at du automatisk blir tilmeldt nyhetsbrev fra SEILmagasinet.
  4. Ansatte (og deres familie) MediaNavigering AS kan ikke delta.
  5. For å delta i konkurransen må deltageren fylle ut alle feltene i konkurransebanneret på www.seilmagasinet.no.
  6. Det tillates kun én stemme for hver delkonkurranse. Deltagere som taster inn falske opplysninger, samt automatisk eller mekanisk utfylte onlineformularer, vil bli frasortert. Deltagelse i konkurransen må skje før datoen som er angitt på konkurransebanneret. MediaNavigering AS forbeholder seg til enhver tid retten til å frasortere deltagere dersom det er en rimelig grunn til dette.
  7. Deltagerne aksepterer ved deltagelse i konkurransene at deres personlige opplysninger (herunder navn, poststed, e-postadresse, samt telefonnummer) kan bli lagret, administrert og prosessert av MediaNavigering AS for å administrere konkurransene, samt sende utvalgte tilbud og annen markedsføring. Du kan til en hver tid melde deg ut av en slik liste.
  8. Navnene på deltagerne som har vunnet konkurransene publiseres på www.seilmagasinet.no. Deltageren aksepterer de beslutningene som MediaNavigering AS kan komme til å ta angående vinnere, forandringer i konkurranse-perioden, opplegg, gjennomføring eller annet som vedrører konkurransen som definitive og endelig.
  9. Vinnerne finnes ved tilfeldig loddtrekning blant deltagerne og kontaktes av MediaNavigering AS på e-post som er opplyst i forbindelse med deltagelse i loddtrekningen vedrørende overdragelse av premien. Dersom vinneren ikke reagerer innen 30 dager etter trekningen, bortfaller gevinsten. Loddtrekningen foretas av en datamaskin. Det er ikke noe minimum eller maksimum antall deltagere i en gitt konkurranse. Sannsynligheten for å vinne er bestemt ut ifra antall deltagere i en gitt loddtrekning. Det trekkes ut tre – 3 – vinnere blant deltagerne med korrekt svar i hver delkonkurranse. Premien(e) kan ikke byttes mot kontanter.
  10. MediaNavigering AS forbeholder seg retten til å fotografere premievinnerne, samt publisere navn og disse bildene i forbindelse med omtale av konkurransen i digitale og trykte medier.
  11. MediaNavigering AS kan utsette eller avslutte en eller flere konkurranser dersom det er en rimelig grunn til dette. Årsaken kunne være (men er ikke begrenset til) at en delkonkurranse (eller nettsiden hvor den er presentert) blir utsatt for eller påvirket av «denial-of-service»-angrep, «bugs», virus eller andre teknologisk skadelige aktiviteter eller hackerangrep fra tredjepart, eller ved overlagt brudd på disse betingelsene.