Langturseilere 2010-11

Beste julekveld ever!

Beste julekveld ever!

En god julefølelse kommer nok ikke bare av sol, hav, palmer og en fortryllende strand...

Publisert Sist oppdatert

 

Utfordringen for langtursielerne i år, som ikke har opplevd dette før, var å finne ut hva slags veldedighetsaksjon hun hadde satt i gang, hvem hun hadde gitt støtten til, hvordan og hvor vi kunne samles til å gjøre dette sammen, siden hun ikke lenger lever, etc... Det var mange spørsmålstegn.

FANTASTISK ENGASJEMENT. Det har vært imponerende mange seilere som har bidratt aktivt til å gjøre denne julen til den fantastiske julen det ble, så i utgangspunktet skal alle takkes, for beløpet som ble samlet, 5615 ECD (rundt 12900 NOK), kommer fra seilerne.

{F6AA7E35DF5C}

Noen hadde vært på Bequia før. De hjalp veldig aktivt med å forlenge denne tradisjonen. Sølvi Hagen og Ole Petter Hoem fra SY FORTIA tok seg av å arrangere middagen på den flotte stranda Tony Gibbons Beach (nordlige del). Det ble en grillmiddag arrangert av Willy.

Noen har faktisk også opplevd jula til Mariann før, som Olaf og Greta Lervik, som har seilt på QUEEN OF HEARTS i Karibien i flere år. De sammen med sine to gjester Jon og Nina Vanneid lagde en stor gløgg, som ble solgt for 10 ECD per glass (alle inntekter ble samlet i donasjonen). De skaffet for øvrig en del nyttig informasjon.

 

 

Om ettermiddagen arrangerte gutta fra SJARMEN, Henning Larsen og Marius Johnsen, utkledd som julenisser, morsomme leker for små og store barn. Og forberedte de små til ankomsten av julenissen, som delte ut gaver (barnas foreldre sto for gaveinnsamlingen).

 

 

Bjarne Pettersen fra RIKAROS koordinerte arrangementet, samlet ressursene og spredte informasjonen på RADIO NORGE, VHF-kanal 69. Alle båtene ble dermed fortløpende informert om når og hvor ting skjedde.

Takken går til absolutt alle som har bidratt til julefeiringen 2010. En uforglemmelig dag og kveld. Det gir en god følelse å gjøre noe for å glede andre enn oss selv. Første juledag kl. 1700 blir pengene overrukket til barnehjemmet.