Asker Seilforening

Lynkurs i regattaseiling

Lynkurs i regattaseiling

Storbåtgruppen i Asker Seilforening vil ha flere med i regattaer og tilbyr lynkurs i regattaseiling.

Publisert Sist oppdatert

– Onsdagsregattaene våre skal være upretensiøse, hyggelige, lærerike og litt spennende og utfordrende. Og vi ønsker å ha deg med oss!

VIL INSPIRERE. Dette står å lese i et flyveblad fra Asker Seilforening som mange seilere i de omkringliggende havnene vil finne i båtene sine i dagene fremover. Og som et ledd i å inspirere flere til å delta, avholder foreningen et lynkurs i regattaseiling onsdag 23. april på Blakstadtangen i Asker – det er bare å møte opp.

– Her er det plass for både erfarne seilere og uerfarne nybegynnere. Vi vil gjerne at flere skal ta del i en flott fritidsaktivitet. Og har du båt, kan du få mer glede av båten din, bygge godt vennskap med familie og venner i egen båt og ta del et sosialt miljø med andre seilere, heter det videre.

Dessuten:

BLI TRYGGERE. – Gjennom regattaseiling blir du en bedre og tryggere seiler på egne turer, og du lærer båten din å kjenne på en trygg og effektiv måte.

Foruten det tre timer lange lynkurset, tilbyr seilforeningen nybegynnere å få med en erfaren coach i egen båt en ettermiddag. Eller du kan være med som lærling i andres båter noen ettermiddager.

Og en liten gulrot:

BÅTPLASS. – Har du båt kan du få bistand til å søke etter ledig båtplass i bryggeanlegget til Asker Seilforening.

Sammen mener storbåtgruppen i Asker Seilforening at man skal bli både bedre og flere.

– Ta med familie, venner og mannskap og finn ut hvor enkelt det er å komme i gang, lyder oppfordringen fra Audun Gjøstein og Snorre Strandrud i Asker Seilforening.