Eventyret Hovde Vestfjordseilasen

Eventyret Hovde Vestfjordseilasen

Lite vind, men et stort eventyr. For deltakerne i Hovde Vestfjordseilasen er den største utfordringen at det er et år til neste gang.

Publisert Sist oppdatert

Den 33 utgaven av Vestfjordseilasen ble en opplevelse der naturen var på sitt vakreste, vinden fra tid til annen på sitt svakeste. Verst gikk den svake vinden ut over skøyteklassen, men så er da de også glade i å putre seg inn til Kabelvåg i god tid for hvalkjøtt og sosialt lag, skriver Ola Sakshaug på hjemmesidene til Bodø Seilforening.

PREMIER, PREMIER. Hovde Vestfjordseilasen har premier langt utover den tradisjonelle tredelen i klassene, og denne gang ble Vestfjordpokalen som klassevinner med mest margin til nummer to ble Trond Danielsen med El Torres fra BSF Lofoten.

RASKEST OVER FJORDEN. Diplomet Det blå bånd for raskeste tid over fjorden gikk til Kurt-Arne Mosand med La Sirena fra samme BSF avdeling. Vandrepokalen for raskeste tradisjonsbåt over fjorden fikk Geir Wulff-Nilsen med åttringen Spilbak.

Hovedsponsor og forhandler av Bavaria Hovde Maritim AS delte ut prisen for raskeste Bavaria båt til Bernt Aanonsen med Spleis fra BSF.

SOSIALT HELT PÅ TOPP. -Det sosiale var som i fjor helt på topp. Sol og godt (litt kjølig) vær får opp stemningen både på Nordskot med pub, havrettsbord og live band, og i Kabelvåg med markedsdager, grillmat og premieutdeling, heter det.

Hjemmesidene til Hovde Vestfjordseilasen 2014

Resultatene fra Hovde Vestfjordseilasen 2014