Fortsetter med utstilling

Fortsetter med utstilling

Bavaria har flyttet båtene til Leangbukta hvor de også tilbyr prøveseiling.

Publisert Sist oppdatert

 

Båter I Sjøen kunne ikke vært bedre med tanke på vær, beliggenhet og besøk ombord i våre båter. Vi er absolutt inne i en periode der det frister med ny båt, og det blir en hektisk periode fremover. Vi solgte tre båter i messeperioden inkl. en CRUISER 51 som ble solgt kun noen få dager før utstillingen startet, forteller Jan Petter Meringdal til SEILmagasinet.

I Leangbukta er det flere båter utstilt enn under Båter i Sjøen. Du kan bla. se Bavaria Cruiser 37 med to lugarer, og Bavaria Vision 42. Lundebåt har utvidet åpningstid i morgen og i overmorgen. 

 

TESTSEILING: Vi jobber med mange interessenter og vi har avtalt prøveseiling med potensielle kjøpere, forteller Meringdal. Mange av dem som ønsker å prøve før de kjøper, er kunder som ikke har så mye seilerfaring. Familier som ønsker å se hvordan det er å håndtere en båt med rigg, både inn og ut av havn, og for seil.

Kundene ønsker en bekreftelse på om seiling er slik de har forestilt seg, ikke så mye på hvor fort den seiler, forteller salgsjefen.

 

BILLIGBÅTEN KOMMER: – De positive tilbakemeldingene vi har fått på Bavaria Easy 9.7 jobber vi nå på spreng for å få en i utstillingen både her i Leangbukta og i Stavanger, forteller Meringdal. 33-foteren til under 500 000 håper han får på plass før jul. Også den rimelige utgaven har et sandwich-skrog, som gir økt isolasjon og er bygget på samme måte som cruiser-modellene.