Nye plottere fra Garmin

Nye plottere fra Garmin

GPSmap 7400-serien består av fire størrelser fra 7 til 12 tommer. Enhetene kommer i både kombiversjon, og som rene plottere.

Publisert Sist oppdatert

Garmin forteller at den nye serien er topp-modeller. Ytelsen skal være på topp, de skal også brukervennlighet og funksjonene være. Prisen starter på 14.500 for den minste modellen, helt opp til 33.500 for den største. For seilere, så er funksjoner, som laylines, strøm- og tidevannsinformasjon, forbedret vindrose aktuelle.

Pressemelding fra Garmin

GPSmap 7400 serien blir tilgjengelig med krystallklare 7”, 8”, 10” og 12” multitouch skjermer, og vil gi en helt unik brukeropplevelse, blant annet med funksjoner som digital switching, radar, termiske kameraer med mer. Laget for både motorbåtentusiasten og seileren, vil GPSmap 7400 serien tilfredsstille selv den mest kravstore båtføreren.

GPSmap 7400xsv serien kommer med markedets mest avanserte innebygde ekkolodd. I tillegg til alle funksjonene som finnes tilgjengelig i GPSmap 7400 serien, kommer 7400xsv med tradisjonelt HD-ID ekkolodd, 1kW to-kanals CHIRP ekkolodd, samt CHIRP DownVü og SideVü, noe som gir markedets beste, og klareste ekkoloddbilde.

Begge utgavene av GPSmap 7400 serien kommer med en innebygget 10Hz GPS/GLONASS-mottaker, noe som gir en meget rask og ikke minst nøyaktig posisjon.

GPSmap 7400 serien er kompatibel med Bluechart g2 Vision, som i tillegg til å være markedsledende mht kartinformasjon, også kommer med den anerkjente og patenterte Auto Guidance funksjonen, for automatisk ruteplanlegging, samt fiskekart og forskjellige 3D visninger.

Med innebygd Wi-Fi, kan enhetene enkelt kobles opp mot Bluechart Mobile og Garmin Helm, som muliggjør speiling og styring av navigasjonssystemet.

Den nye GPSmap 7400 (xsv) serien vil være tilgjengelig i Q1 2015.