Temareiser

Yoga til sjøs

Yoga til sjøs

Nå kan du seile og kombinere seilingen med yoga.

Publisert Sist oppdatert

Temareiser er populært enten du reiser til lands eller vanns, og det dukker opp stadig nye varianter. Selskapet ScicSailing tilbyr for eksempel nå seiling i kombinasjon med yoga. Og hvorfor ikke? Både seiling og yoga kan jo definitivt være meditativt.

I TYRKIA. Yoga-seilasen foregår i Tyrkia med utgangspunkt i Ortakent i nærheten av Bodrum. Deretter fortsetter seilasen til Cnidos, Datça og Bozburun før uken atter ender i Ortakent. Det skal seiles med en klassisk tyrkisk seilskute og det hele foregår fra 23. til 30. mai.

Med på turen vil det være en profesjonell yoga-lærer som vil lede to daglige yoga-seanser – en om morgenen og en om kvelden.

– Morgen-yogaen vil bestå av en kort meditasjon etterfulgt av fysisk Ashtanga-yoga, mens ettermiddagsøkten vil være rolig Yin-yoga, opplyser ScicSailing.

I ØYEBLIKKET. At det er skipper om bord og at det hele skal gå ut på at du skal ha det mest mulig behagelig – «være i øyeblikket», som ScicSailing sier det – og få inspirasjon og kunne lade batteriene for en ny hverdag, stilles det små krav til seilkunnskap hos deltagerne.