Generasjon 3 fra Lowrance

Generasjon 3 fra Lowrance

Mer funksjoner, raskere og enklere å bruke.

Publisert Sist oppdatert

Lowrance er billigmerket til Navico som har Simrad for større motorbåter, og B & G for seilbåter. Lowrance er tilpasset mindre båter, og er billigere.

 

TOUCH OG KNAPPER: De nye plotterne har både knapper og berøringskjerm. De skal ha et nytt menysystem som skal være enklere å bruke. Funksjonene skal kun ligge noen få tastetrykk unna, og alt skal gå raskere takket være en raskere prosessor.

De nye plotterne kan også leveres med avansert ekkolodd-teknologi. Du kan få dem med både StructureScan og DownScan som gjør at du kan se bunnen som et bilde. Denne modellen har også CHIRP sonar som gjør det enklere å finne fisken i vannet.

 

TRE STØRRELSER: Lowrance HDS Gen3 kommer it re ulike modeler. Den minste har 7 tommers skjerm, den mellomste 9 og den største 12 tommers skjerm. Kanten rundt skjermen er blitt tynnere, og det har gjort at nyhetene har fått større skjerm i forhold til produktets størrelse. Mellommodellen i forrige generasjon hadde en skjerm på 8,4 tommer, mens den nye har 9. Allikevel er den nye utgaven både smalere, lavere og grunnere, men ikke mer enn at de vil passe hullet til den gamle modellen.

Underlig nok har oppløsningen på den nye skjermen også blitt redusert. Du får mindre informasjon på skjermen, men alt blir vist større. Men den nye 7 tommeren har like mange bildepunkter som den nye 9 tommeren.

 

FUNKSJONER: I forhold til Simrad og B&G har plotterne fra Lowrance litt færre tilkoblingsmuligheter, men nyhetene har det meste. Du kan koble til radar, musikkanlegg, AIS med mer.

Modellene har en funksjon som tegner opp ruter automatisk.

De har innebygget Bluetooth og Wi-Fi. Ved å koble mobilen opp mot plotteren er det mulig å laste ned ferske kart, og benytte seg av Navicos nye app-butikk, GoFree. Lowrance HDS Gen3 kan bruke både Navionics, NV Charts og C-Map kart.

De tre nye plotterene vil bli priset tilsvarende som modellene de erstatter.