Asker Seilforening

Turseilergruppe på trappene

Turseilergruppe på trappene

18. mars 2015 kan bli en historisk dato for Asker Seilforening.

Publisert Sist oppdatert

Da håper man å få etablert en aktiv turseilergruppe i foreningen.

– Vi ønsker å fokusere på opplevelsene turseiling kan skape og ikke bare det seil- og båttekniske, sier Morten Sollerud i storbåtkomiteen.

FOREDRAG PÅ OSLOFJORDMUSEET. 18. mars inviterer komiteen til turseilermøte i Oslofjordmuseet i Vollen. Der skal det snakkes om turseiling og blant kommer representanter fra Oslofjorden Friluftsråd for å fortelle om opplevelsesmuligheter i Ytre Hvaler Nasjonalpark.

– Målet vårt er å øke engasjement for turseiling som opplevelsebasert aktivitet i Asker og få etablert en kjernegruppe som kan dyrke dette engasjementet og drive temaet fremover. Alle er velkomne til Oslofjordmuseet; du trenger ikke være medlem av Asker Seilforening, sier Sollerud.

TURGRUPPE. I etterkant av møtet ønsker storbåtkomiteen i Asker Seilforening å samle interesserte turseilere til en uformell gruppe som knyttes til foreningen som kjernen i en turgruppe.

– Dette håper vi mange vil være med på og møtet i Vollen denne dagen blir jo en test på om dette har noe for seg, sier Sollerud.

Han påpeker at det er gratis adgang og at alle er velkomne til å få med seg foredraget om Ytre Hvaler og høre om planene om en turseilergruppe. Møtet starter kl 19, og det vil også bli anledning til å se seg om i museet.