Test fra Arkivet: Jeanneau Sun Odyssey 33i

På sporet under alle slags forhold

Jeanneaus nye Sun Odyssey 33i er overbevisende balansert og en behagelig båt å seile under alle forhold. Det er en fin turbåt for en familie på fire, men etter 100 n mil viste den også frem noen lyter.

Publisert Sist oppdatert

Vi tar frem tester fra arkivet og gjør dem tilgjengelig på SEILmagasinet.no. Vi har gått 11 år tilbake og funnet en test av Jeanneau Sun Odyssey 33i. Testen var publisert i SEILmagasinet nummer 9-2009, og ble skrevet og utført av Morten Jensen og Asbjørn Thorup.

Vi har ambisjoner om å hente frem en ny test hver uke, som vil ligge åpent for alle i syv dager. Videre vil den havne i vårt enorme digitale testarkiv.

En seilers følelser for en båt går gjennom hånden. Er båten lett på roret, retningsstabil, balansert og lystrer som den skal, så gir den rormannen gode følelser. Jeanneau Sun Odyssey 33i er en båt som gir slike vib’er. Uansett hvor mye det blåste – vi hadde vind opp mot 14 m/sek – og hvor mye det enn sjøet; la oss si halvannen meter på det meste – så styrte båten perfekt. Det trengtes kun ørsmå rorjusteringer for å holde den på sporet på bidevind eller på kurs unna været. For en autopilot må den være en drømmebåt…

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS