Søk i arkivet

Asker Optimisten: Første helgen i september.
Asker Optimisten: Første helgen i september.
Asker Optimisten
Asker Optimisten

Asker SeilforeningÅrets regattaer byr på tradisjon og fart

Asker Seilforening byr på det meste gjennom årets regattasesong: kjølbåt-, jolle- og brettseilere kan se frem til tradisjonsrike regattaer. Nytt i år blir regatta for Waszp – foilende joller.

Først ut er Oslofjorden Rundt fredag 25. og lørdag 26. mai. Vi i foreningen setter stor pris på at flere nye båter og besetninger forsøker seg i regatta for første gang hos oss. Se egen sak over.

Asker Optimisten blir lørdag 25. og søndag 26. august. Alle fjordens Optimister, Lasere, 29ere, RS Fevaer og Waszp-seilere er hjertelig velkommen til et uhøytidelig og sosialt arrangement hos oss i Asker.

Vi håper spesielt at alle nybegynnere tar turen til den fine regattabanen rett utenfor bryggene våre. I år gleder vi oss også over å kunne arrangere regatta for Waszp, som er en ny klasse i fjorden.

Norgescup for Formula og foilende brett blir lørdag 1. og søndag 2. september. Det blir fart og moro når vi skal arrangere NC for brett. Dette blir forhåpentlig en fartsfylt og fargerik helg utenfor Askerlandet.

Informasjon om og påmelding til de forskjellige regattaene kommer via sailracesystem.no.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen