Søk i arkivet

Ambisjoner: Åsgårdstrand-laget satser sterkt i årets liga.
Ambisjoner: Åsgårdstrand-laget satser sterkt i årets liga. Foto:
I toppen: Åsgårdstrand Seilforening har hevdet seg i toppen hvert år i seilsportsligaen.
I toppen: Åsgårdstrand Seilforening har hevdet seg i toppen hvert år i seilsportsligaen. Foto:

Åsgårdstrand SeilforeningSeilsportsligaen 2018 - innholdsrik sesong i vente

Forberedelsene til årets seilsportsliga er godt i gang.

Treningsmessig legger vi opp til samme løp som i fjor med å leie treningsbåt. Første stevne blir i Bodø 26.–27. mai, og laguttaket er på plass. Det blir en spennende regatta på et eksotisk sted, og vi har en ambisjon om å være med å kjempe i toppen i år også.

Det er 12 ivrige og motiverte seilere som alle skal få seile minst ett stevne i løpet av sesongen. For å få mest mulig seiling, stiller vi også lag i Grundig Cup i Oslo, Son og forhåpentligvis på Bygdin.

I år skal vi også ut og prøve oss i Champions League i St. Petersburg. Vi er spent på nivået der ute, og om vi kan klare å kvalifisere oss til finalen.

Det blir en innholdsrik sesong for seilsportsliga-laget og vi ser frem til å få representere Åsgårdstrand Seilforening på en god måte både nasjonalt og internasjonalt.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen