Søk i arkivet

RIGGSJEKK: 18 Bavaria-eiere fikk sjekket riggen sin ved Henie Onstad Kunstsenter i Bærum i mai.
RIGGSJEKK: 18 Bavaria-eiere fikk sjekket riggen sin ved Henie Onstad Kunstsenter i Bærum i mai. Foto:

NORSK BAVARIA KLUBB ØSTLANDETSommertreff og riggsjekk

I år – som i fjor – inviterer vi klubbens medlemmer til sensommertreff i Oslofjorden. Hold av den første helgen i september.

Treffet går av stabelen 1.–2. september i Son. Det blir god mat, aktiviteter for store og små, og muligheter for å møte noen av klubbens samarbeidspartnere.

Og kanskje får vi til en uhøytidelig familieregatta for de som ønsker det. Følg med på www.bavariaklubben.no og klubbens facebooksider for mer informasjon og påmelding.

RIGGSJEKK: 18 Bavaria-eiere fikk
sjekket riggen sin ved Henie Onstad Kunstsenter i Bærum i
mai.

RIGGSJEKK: 18 Bavaria-eiere fikk sjekket riggen sin ved Henie Onstad Kunstsenter i Bærum i mai. Foto: Privat

Riggsjekk

Siste helgen i mai arrangerte Bavaria-klubben riggsjekk for medlemmene i Indre Oslofjord. Hele 18 båter var påmeldt. Klubben stilte med gratis lift både lørdag og søndag for sjekk av rigg, lyspærer, instrumenter, antenner og kontakter.

Klubbens samarbeidspartnere fra Stangnes Marineservice og Makspower deltok med gode råd og tips. I tillegg hadde CT Marine ekstra gode tilbud til klubbens medlemmer.

Stor takk til klubbmedlem Harald Hansen som bidro med lift og sørget for at arrangementet kunne gjennomføres i flotte omgivelser på Sonja­brygga ved Henie Onstad Kunstsenter. Vi håper å gjenta suksessen til neste år.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen