Søk i arkivet

FOR GJESTER: I Åsgårdstrand er det havn for de besøkende med mange gode kvaliteter.
FOR GJESTER: I Åsgårdstrand er det havn for de besøkende med mange gode kvaliteter. Foto:

Åsgårdstrand SeilforeningLegg turen til gjestehavna vår

Stadig flere oppdager idyllen i den lille kunstnerbyen Åsgårdstrand, med gallerier, konserter og omgivelser som Edvard Munch har festet til lerretet.

Havna i Åsgårdstrand Seilforening opplever jevn økning i popularitet. Havneområdet, omkranset av badeparken i sør og Munchsparken i nord, med nyoppussede Grand Hotell i sentrum, har en lun atmosfære mange liker.

Før sommeren skal en ny bryggerestaurant og isbar være ferdig bygget ytterst på moloen, med den lille skulpturparken som nabo.

Av andre kvaliteter har havna i Åsgårdstrand Seilforening servicebygg med WC og dusj, værstasjon, webkamera, pumper for diesel og bensin, utsettingsramper, kran, tømmestasjon for septik og nærhet til både matbutikk og vinmonopol.

Seilforeningen har cirka 15 longside gjesteplasser, i tillegg til inntil 80 faste båsplasser som kan benyttes som gjesteplass når de er markert ledig med grønt skilt.

Se mer informasjon på www.seilforeningen.no, www.asgardstrand.no og www.hortenhavn.no.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen