Søk i arkivet

EXPRESS: Ungdomsgjengen i den nye kjølbåten «X'en».
EXPRESS: Ungdomsgjengen i den nye kjølbåten «X'en». Foto:

Lavterskel-tilbud til all ungdom i Asker SeilforeningAlbin Express til utlån

Er dere en gjeng på som har lyst til å seile sammen? Eller har du ingen å seile med, men har lyst til å være med ut?

Asker Seilforening har kjøpt en Express som vi låner ut til de unge seilerne i Asker. Båten egner seg godt for fire personer og er en super regatta- og turbåt.

«X’en» er seilklar og vi låner den bort til dere som har seilt jolle eller brett, og som nå har lyst til å prøve noe større. Båten kan brukes til onsdagsregattaer, en tur utpå når det frister, eller helge- og ferieturer.

«X’en» har gode resultater å vise til, og har bra seilgarderobe med både tur- og regattaseil.

Vi ser for oss at det etableres ett eller to lag med 3–5 seilere som disponerer båten, og har ansvaret for den gjennom sesongen. Kanskje ett lag bare har lyst til å seile onsdagsregattaer og et annet har lyst til å bruke den til tur? Eller man seiler onsdagsregatta annenhver uke? Dette finner vi ut av.

Ta kontakt med Audun Gjøstein (telefon 920 13 504), Tor Ingebrigtsen (telefon 900 10 400) eller Eira Naustvik (telefon 918 78 543), og meld deres interesse!

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen