Søk i arkivet

KIOSK: En ny og flott kiosk med faste åpningstider er åpnet langs kyststien.
KIOSK: En ny og flott kiosk med faste åpningstider er åpnet langs kyststien. Foto:

Asker SeilforeningKyststien har fått en ny kiosk!

Idylliske Gamlestua er gjort klar for sesongen etter alle kunstens regler. Det er gjort en fantastisk innsats, og Gamlestua er blitt et veldig hyggelig sosialt møtested på Tangen.

Vi har sett at det er behov for et tilbud til sultne seilere som kommer til trening på Tangen. I helgene er Gamlestua allerede blitt et populært stoppested både for de som er ute og går tur langs kyststien, og for seilere og badegjester.

Sortimentet er utvidet, og i tillegg til det tradisjonelle; kaffe, brus, vaffel og is, serveres det nå også et varmt måltid til en veldig rimelig pris. I tillegg får jolleseilerne en gratis vaffel etter trening frem til sommerferien.

Vi håper at Gamlestua vil være et velkomment samlingspunkt på Tangen også i helgene. Kom innom for en kopp kaffe eller en is, eller sett deg ned og få noe å tygge på og en hyggelig prat.

Kiosken holder åpent: Tirsdag 17.00–20.00
Torsdag 17.00–20.00
Lørdag 12.00–15.00
Søndag 12.00–15.00

I tillegg vil det være åpent under arrangementer.

Stikk innom Thomas i kiosken!

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen