Søk i arkivet

ASKER RUNDT: Seilforeningene i nye Asker kommune ønsker sammen velkommen til regattaen Asker Rundt i august.
ASKER RUNDT: Seilforeningene i nye Asker kommune ønsker sammen velkommen til regattaen Asker Rundt i august. Foto:

ASKER SEILFORENING:Vi seiler Asker rundt

Som en følge av kommunesammenslåingen mellom Asker, Røyken og Hurum har seilforeningene i kommunene inngått et veldig bra samarbeid. I den forbindelse har foreningene gleden av å invitere til en ny regatta som vi har kalt «Asker Rundt».

Tanken er å markere sammenslåingen ved at seilforeningene i den nye kommunen arrangerer en regatta som går gjennom alle kommunene.

Regattaen går 17. august, med start i Asker Seilforening og mål på Holmsbu. Båtene deles inn etter båtlengde. Du trenger derfor ikke å ha målebrev til denne regattaen. Regattaen er åpen for alle, og det seiles etter Sjøveisreglene. Unntaket er singlehanded-klassen som seiler med NOR Rating og følger kappseilingsreglene.

Seilasen avsluttes klokken 1800. Plasseringen vil avgjøres av trackerne som alle vil få utdelt, og alle har derfor god tid til å rekke til Holmsbu Havn. Der vil det bli en hyggelig sosial sammenkomst, med seiler-prat, latter, god mat og drikke.

Du kan lese mer om regattaen og melde deg på via www.sailracesystem.no. Regattaen er selvsagt åpen også for seilere utenfor arrangerende foreninger. Velkommen!

FRA SEILFORENINGENE

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen