Gave til foreningen

Ekte kjærlighet – ga bort båten

Kjærligheten til en seilforening gir seg mange utslag. Men det er sjelden at hengivenheten blir så stor at man gir bort hele seilbåten sin.

Publisert Sist oppdatert

Det har den kjente internasjonale seilsportdommeren og erfarne seileren Egil Wold gjort. Han ga like godt bort sin Comfortina 32 til Molde Seilforening, klubben hvor han er fortjent æresmedlem.

Men hvorfor gir man bort en båt?

Båten kunne klubben gjerne få stille til disposisjon til bruk i opplærings- og rekrutteringssammenheng. Fordi også Molde Seilforening må jobbe hardt for å opprettholde en tilfredsstillende rekruttering.

Eller de kunne selge den til en seilinteressert person, vennegjeng, familie eller firma – og bruke pengene til noe som klubben har behov for. Gjerne til rekruttering.

Et godt kjøp

I praksis viste det seg at salg var mest aktuelt, fordi de fleste som kan stille som instruktører og bistå i rekrutteringsarbeidet enten har egen båt eller allerede er aktive i klubbens nye J/70-prosjekt og derfor bruker disse båtene i innføringssammenheng.

Comfortinaen kunne dermed risikere å bli liggende ubrukt. Noe ingen er tjent med.

Derfor gikk heller en gjeng båtkyndige og arbeidsomme seilere i gang med en grundig dugnadsjobb for å gjøre Egil Wolds gavebåt klar for salg.

TIL SALGS: Nå kan du gjør et båtkupp. Denne Comfortina 32, som er gitt i gave til Molde Seilforening, er for salg.

Dette får du. Nå ligger båten ute for salg på Finn.no.

Dette er blant det du kan lese i teksten:

Comfortina 32 selges – prisantydning kr 100 000.

Motoren er fra 2016 med gangtid på ca 50 timer (Volvo Penta D1 -13) så her slipper man å tenke på motorbytte selv om båten er noen år gammel.

Forstag, rullesystem og genua er fra 2010, kartplotter med touchskjerm (Raymarine Es9) fra 2017.

Alle skroggjennomføringer ble byttet høsten 2018.

Du finner annonsen på Finn.no, kode 159208144 (red. anm. Med forbehold om at båten kan være solgt når dette leses).

 

UT PÅ TUR Vil du ut på seiltur sammen med venner og familie kan dette være båten du er på jakt etter.

 

 

FRA SEILFORENINGENE

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon.