Søk i arkivet

Markedsføring

Markedsføring

Vår oppgave er å synliggjøre båtbransjen. Vi kan hjelpe deg med bilder, video og tester til brosjyrer, annonser og hjemmesider. Du kan også få hjelp til pressemeldinger, markedsundersøkelser og digitale kampanjer.

Vil du kjøpe bilder, video eller artikler til bruk på hjemmeside, reklametrykk eller i media? Da kan vi hjelpe deg. Vi kan levere innholdet som trekker kundene til din hjemmeside, og legger merke til din Facebook-kampanje. Vår ekspertise er å kommunisere med båtfolket.

Norsk Maritimt Forlag har titusener av bilder av båtliv, seiling, båter og skjærgårdsidyll tatt av flere av Norges beste fotografer på området. Klikk her for å gå til vår bildedatabase.

Vi kan også by på tusenvis av artikler om båter, seiling, havner og farvann, navigasjon og sjømannskap og kystkultur. Ingen har en så omfattende base av båttester i Norge som oss.

Artikler

Vi kan levere digitale bilder og artikler i PDF-format til bruk i særtrykk,  på hjemmesider for bedrifter, eller til bruk i annonser og artikler.

Du kan enkelt søke opp artikler som har stått på trykk i magasinene Båtliv og SEILmagasinet på våre nettsider. Husk at prisen for kommersiell bruk av artikler er en annen enn til privat bruk (egen lesing).

Video

Gjennom vårt samarbeid med VG når vi ut til store deler av Norge på Internett. De siste årene har vi satset stadig mer på video på våre nettsider. Levende bilder gjør båtlivet levende for folk, og gir næring til båtdrømmene. 

Norsk Maritimt Forlag AS har publisert nær 300 filmer på batliv.no, seilmagasinet.no, batguiden.no og havna.com de siste årene. Filmene har til sammen oppnådd millioner av visninger på Youtube.

Redaksjonen lager filmer fra prøvekjøringer, båtutstillinger, regattaer og reportasjer fra båtlivet langs kysten. Annonsørene kan nyte godt av video i sin markedsføring, og vi kan by på spennende markedsføringsmuligheter.

Sponsorplakat

Vil du profilere din logo med våre redaksjonelle filmer? Da kan du kjøpe sponsorplakat som intro til filmene.

Presentasjonsvideoer

Vil du profilere deg som båtfolkets venn? Da kan du gi nyttige råd på film med deg selv som sponsor.  Vi kan også lage video på oppdrag fra være annonsører til bruk på deres egne nettsider eller facebooksider.

Nett-event

Vil du profilere deg med landets ledende regattaer? Redaksjonen i SEILmagasinet følger de største regattaene live på nett med webcam og video, hvor du kan bli med som sponsor. 

I Norsk Maritimt Forlag AS kan vi hjelpe deg med å lage film, og nå ut med filmen til båtfolket. Ta kontakt med vår salgsavdeling for å få mer informasjon om priser og muligheter med film på våre nettsider. Se også informasjon for nett.

Priser, pressebruk

  Pris
Standard bilde (per bruk) 1 200
Bilde, forside- eller helsideoppslag 2 000
Video 3 000
Artikler (tester, reportasjer etc) 2 000 - 6 000
Husk at prisen for kommersiell bruk av bilder er en annen enn til privat bruk (egen lesing). Alle priser oppgitt uten mva.

 

Priser, reklamebruk

  Pris
Bilde, standard brosjyre/annonse 2 000
Bilde, forside- eller oppslag 3 000
Video 6 000
Artikler, særtrykk 4 000
Alle priser oppgitt uten mva.

 

Priser, internettbruk

  Pris
Bilde, hjemmeside/nettside 800
Bilde, digital videresending
(vedlegg pressemeldinger etc)
2 500
Artikler i PDF-format (tester, reportasjer etc.) 4 000
Alle priser oppgitt uten mva.

 

Priser, privat bruk

  Pris
Bilde 150
Artikler i PDF-format (tester, reportasjer etc.) 50
Alle priser oppgitt inklusive mva.

Markedsundersøkelser

5000 kroner for 10 spørsmål og rapport i etterkant, som vi legger opp for kunden. I tillegg kommer pris for annonseformat (plakat, netboard, toppbanner, pop-up, nyhetmail etc) etter kundens ønske. Alle priser oppgitt uten mva.

Betingelser

Kjøp av PDF til profesjonell bruk omfatter kun avtalt bruk. PDF-en kan ikke videresendes, kopieres eller brukes i andre sammenhenger enn avtalt. Ved bruk må det opplyses om hvilket magasin PDF-en er fra og at copyright tilhører magasinet. 

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss på epost eller telefon 66 76 49 50.

Gå til toppen