Fearncup gjenoppstår

Mannen som mer enn noen forbindes med den populære Fearncup regattaen, Bamse Valeur har satt sammen et nytt team som skal gi regattaen nytt liv, nå under navnet Simcup.

Publisert

FEARNCUP GJENOPPSTÅR SOM SIMCUP

Det var mange som beklaget da Fearnleys i fjor meddelte at Fearncup var arrangert for siste gang. Seilasen hadde vært arrangert i 20 år og var ansett som en viktig tradisjon i shipping-miljøet i Norge. Seilasen har også trukket til seg interesse fra internasjonale aktører.

Heldigvis ser det ut til at det blir en fortsettelse av det populære arrangementet idet de to opprinnelig initiativtagere Bamse Valeur og Peter T.M. Brandt (Dyna Shipping AS) har funnet en ny sponsor for arrangementet i SIMONSEN Advokatfirma. Sammen har de tre besluttet å føre tradisjonen videre.

Seilasen gjenoppstår derfor i 2009 som SIMCUP - SIMONSEN cup for folk innen shipping, olje og gass, samt meglere og advokater. Det populære arrangementet, som årlig samler ca. 50 båter og 500 deltagere til avslappet og humørfylt seilas i Oslofjorden med etterfølgende sosialt samvær, vil bli arrangert i år lørdag 6. juni etter de samme linjer som tidligere.

 

Powered by Labrador CMS