Følg Færdern på seilas.no

På seilas.no finner du oppdaterte nyheter om Færderseilasen fra start til mål. Du kan også være med i konkurranse om å sende inn beste mms-bilde.

Publisert

Store bilde: Arkivfoto fra Færderseilaen 2007. Foto Axel Nissen-Lie

På seilas.no finner du regattatips, værobservasjoner og nyheter fra rundinger og målplasseringer under årets Færderseilas.  Her kan deltagere snappe om tips om strategier og vær og vind. De hjemme kan følge med på det skjer ute på fjorden.

Den første starten går klokken 1200, med de raskeste båtene og trebåtene først. Etter dette går startene hvert tiende minutt frem til til den siste klassen som starter klokken 15.30. Mer informasjon om klasser og startlister finner du på KNS sine hjemmesider.

Deltagerne i årets Færder oppfordres til å sende mms-bilder til 2077 med kodeord Seilas.

Seilas-redaksjonen følger Færderflåten med to reportasjebåter med fotografer og journalister om bord - vår egen reportasjebåt samt en Fjord 40. Vi har også reporter (redaktøren) om bord i Formula 60 trimaranen, som har tatt mål av seg til å runde Færder som første båt. Bilder fra seilasen finner du på seilas.no.

Vinn nytt kamera

Vis de hjemme hvordan du har under årets Færdeseilas. Dette er en fin mulighet til å vise dem på land at du ikke ligger i køya i dét du runder Færder Fyr. Bildene sender du til 2077 med kodeord: seilas. Tjenesten er gratis fra oss.

MMS-bildene legger seg fortløpende ut på seilas.no. Alle som sender inn mms-bilder deltar i konkurransen om et nytt Canon lxus-kamera. Tema for årets Færderseilasbilder er ”Fart”. De beste bildene vil også bli publisert i Seilas 6 i år.  Bildene blir også stilt ut i regi av Preus ved målområdet i Horten. Vinneren av fotokonkurransen vil bli offentligjort på hovedscenen for premiutdelingen i Horten.

Tips oss

Skjer det noe under Færden som du mener publikum bør få del i? Send tips til seilasredaksjonen på mail [email protected] eller ring 66764950. Du kan også ringe seilsportredaktør Mikkel Thommessen direkte på 90756365.Flere båt-og utstyrsnyheter finner du på www.batguiden.no - landets største båtmesse på internett.

Powered by Labrador CMS