Helly Hansen sponser Skagen Race

Nå heter det ikke lengre Hovdan Skagen Race, men Helly Hansen Skagen Race. Regattaen starter meget tidlig i år, 30. april.

Publisert

Pressemelding fra Bærum Seilforening

Helly Hansen hovedsponsor for Skagen Race

Bærum Seilforening har i dag inngått en 3-årig sponsoravtale med Helly Hansen for Skagen Race. Dette er 13 gang Bærum Seilforening arrangerer den populære regattaen, som nå skifter navn til Helly Hansen Skagen Race.

 

Dette er et svært viktig arrangement for Bærum Seilforening og for de mange seilerne som har reservert denne helgen lang tid i forveien. Målet for arrangøren og Helly Hansen er at arrangementet skal utvikle seg videre i årene som kommer. Helly Hansen fortsetter sin lange tradisjon om å støtte opp under norsk seilsport – i Norges største ”havseilas”. 

- Både det å støtte team Ericsson i Volvo Ocean Race og samarbeidet om Helly Hansen Skagen Race er utmerkede anledninger til å profilere vår satsning innefor offshore seiling, sier Karl-Einar Jensen ved Helly Hansen.

 

Regattaen har "fast plass" i Kristi Himmelfartshelgen med start fra Åsgårdstrand onsdag ettermiddag 30. april.  Båtene skal passere to merker på Svenskekysten før kursen settes mot Skagen, hvor de fleste kommer i mål i løpet av torsdag kveld og natt til fredag. I Skagen er det et yrende liv og gode muligheter for rekreasjon, før de fleste setter kursen hjemover på lørdag formiddag. På tross av at starten gikk 16. mai fjor var det 129 båter på startlinjen, noe som viser at svært mange prioriterer denne regattaen høyt. Ca. 300 båter har etablert seg som det normale deltagerantallet, så regattaen involverer dermed ca. 2.000 seilere. De fleste seiler på LYS, med det er også egne Turklasser og Shorthanded-klasser. Dette er definitivt regattaen for de som søker litt større utfordringer.

 

Påmeldingen åpner mandag 10. mars kl 12:00 og varer til 16. april. De 30 første båtene som melder seg på vil motta et par helt nye Helly Welly seilstøvler fra Helly Hansen.

Powered by Labrador CMS