Søk i arkivet

Seilmakeren doublehandedSeilmakeren tar over tomannssirkuset

Seilmaker Iversen, Normar og Elvström Sobstad har samlet seg om å ta over sponsoratet for doublehanded seilasen mellom Bergen og Stavanger. Regattaen blir hetende Seilmakeren Doublehanded og de lokale kreftene satser langsiktig.

Seilmaker Iversen har lang tradisjon med å bidra til de lokale regattaene og seilforeningene.

- Vi har vært med på det meste opp gjennom årene, og noe av det har vel båret preg av å være litt veldedighet. Men det er viktig å bidra til det lokale miljøet. Seilmakeren Doublehanded blir det største løftet vi har gjort så langt og derfor var det viktig for oss at vi også fikk med oss Normar og Elvström Sobstad, sier Jon Iversen, i Seilmaker Iversen.

Utvidet. Seilmaker Iversen har de siste årene utvidet virksomheten sin stort. Nå er det en komplett leverandør av utstyr, service, seil og båter til seilere på Vestlandet. Akkurat nå jobber de med siste tilskudd til bedriften som er et eget service senter på anlegget til Båtlaget RAN.

- Vi merket effekten av regattaen da den ble kalt både Selva og Frydenbø. Vi vil ha den langvarige effekten av å gå inn sammen med Askøy Seilforening og derfor har vi bestemt oss for å skrive en tre års kontrakt i første omgang, sier Iversen.

Det er han som må bli igjen å passe butikken når Seilmakeren Doublehanded starter 23. mai. De som arbeider i Seilmaker Iversen er nemlig også meget aktive seilere.

Seilere. Karl Otto Book kommer til å seile med Leif Martin Drange i First 40.7en til Jon Iversen og Drange. De har allerede trent en god del. Henrik J. Nilsen seiler vane tro med Harald Boe, og Ove Gullbrå er også en mann med gode vaner. Han seiler som vanlig sammen med Otto Hægland i Tayo. Eirik Wold skal delta i Express.

Seilmakeren Iversen har ikke lagt endelige planer for hvordan de skal bruke selve sponsoratet, men det blir i hvertfall en form for hente-bringe tjeneste til Askøy Seilsportsenter for de som trenger utstyr i siste liten.

Fokus. Dessuten skal Seilmaker Iversen holde høy fokus på sikkerhet og service under regattaen.

- Vi håper selvfølgelig at regattaen skal få et lite løft, og at en Beneteau vinner, ler Jon Iversen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen