Søk i arkivet

Bli medlem!

Vi oppfordrer alle som ønsker å delta på arrangementer i regi av SSN å tegne medlemskap i klasseklubben. For dette vil du få fri tilgang til all kunnskap som deles og du vil bidra med ditt medlemskap til at klasseklubben vil kunne komme i posisjon til å sette shorthandedseiling ennå mer på agendaen i både NSF og hos landets seilforeninger.  

Hvem kan bli medlem?
Alle som er interessert i shorthanded seiling kan være medlem av SSN.

Hva koster det?
Det koster kr. 300,- pr. år. Dersom du ønsker å delta på enkelt-arrangementer, er det egne priser for dette. For de som deltar på definerte dugnadsarbeider, har fritt medlemsskap det året de deltar.

Hva innebærer medlemsskapet?
Alle medlemmer vil til enhver tid ha fordel i kompetansehevende tiltak gjennom web, diskusjonsforumer, kursaktiviteter og medlemsforum. Om man er medlem har man gratis adgang til samlinger og kurs som arrangeres i løpet av vinteren. Utover dette fri tilgang til informasjon på web.

Hvordan melder man seg inn?
Du kan sende en e-post til: "simenl at online dot no" og merke meldingen med "Medlem SSN".  Du kan også melde deg inn ved deltagelse på en av våre samlinger og betale inn kontigent der. Når dette er registrert, får man tilsendt medlemsbevis, som gir fri tilgang til samlinger og kurs i regi av SSN

Hvordan melder man seg på samlingene?
Det vil bli lagt ut påmeldingsrutiner lik de vi bruker for påmelding til regattaer. Følg med!

Hvordan betaler man?
Du betaler kontant ved oppmøte på en av samlingene. Da betaler du enten for et medlemsskap, eller for det enkelte arrangementet. Du kan også betale til kontonummer 1202.35.65852. Merk innebetaling med ”Medlem SSN”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen