Søk i arkivet

Dugnadsånden ligger friskt over shorthanded seilerne

Det gjennomføres i disse dager en stor dugnadsjobb for å starte opp klasseklubben Shorthanded Sailing Norway (SSN). Det har ikke vært nei fra noen av de forløpige forespurte, noe som tyder på at dette er et velkomment tiltak

Noen av de som stiller seg bak tiltaket stod også bak tiltaket som ble gjennomført i våres, men sosiale og kunnskapsrike kvelder på Dronningen. Etter endt seilsesong, må en allerede begynne å planlegge neste år, og da var det naturlig å se på muligheter for å denne gangen "ta den helt ut". Derfor ble det besluttet for noen uker siden å starte opp igjen med samlinger for shorthanded interesserte seilere, hvor kunnskap og utveksling av erfaringer står i forsete. For å organisere dette ble det også beluttet å etablere en "klasseklubb" for shorthanded seiling, hetende Shorthanded Sailing Norway (SSN).


Klasseklubben skal ha som formål å:
1.Fremme shorthanded seiling som en attraktiv seilsport på både sportslig- og turnivå
2.Utøve kompetansehevende tiltak rundt shorthanded seiling i Norge
3.Øke rekrutteringen til shorthanded seiling i Norge
4.Bearbeide og støtte seilforeninger til tilsvarende arbeide rundt i Norge
5.Fremme samarbeide med andre internasjonale klasseklubber med felles interesse for utveksling av erfaring og kompetanse
6.Gjennomføre eller bistå regattaer for shorthanded seiling

Det er i tillegg opprettet samarbeide med representanter fra Vest-, Midt- og Nord Norge, noe som gjør at SSN er et tiltak og en klasseklubb som omfatter hele Norge!

 Det er mao. i beste dugnadsånd etablert en klasseklubb som skal fostre bredden av shorthandedseiling i Norge

Mer stoff rundt dette vil bli publisert fortløpende. Alle med denne interessen mener vi har noe å virkelig se frem til.

På vegne av SSN

Simen Løvgren

Konstituert leder

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen