Søk i arkivet

Leserne kan i år være med på å avgjøreHvem blir North Sailor 2008?

Fire kandidater er nominert til prisen North Sailor 2008, men hvem av de fire som blir den utvalgte, er ikke bestemt. Du kan imidlertid være med på å avgjøre valget – sammen med juryen. Delta i avstemningen!

De fire kandidatene til å bli North Sailor 2008 er:

Eivind Melleby fra Kongelig Norsk Seilforening. Eivind etablerte seg i toppen i Star, verdens kanskje hardeste entypeklasse, i løpet av rekordtid, han vinner NM-medaljer når han stiller opp her hjemme – uansett båtklasse og han er nå rormann om bord i ERICSSON 3 i Volvo Ocean Race, hvor han får mye heder og ære

Kristian Neergaard fra Kongelig Norsk Seilforening. Kristian har vunnet gull i både VM og EM i 5,5 mR, og han har seilt stabilt i toppen i både 5,5 mR og Melges 24 i en årrekke.

Kristian Ruth fra Asker Seilforening. Kristian var den eneste av de norske OL-deltagerne i Kina som innfridde forventningene – og vel så det. Han har trent målrettet i en årrekke og er nå Norges kanskje fremste jolleseiler internasjonalt.

Rolf Hermansen fra Ran Seilforening. Rolf kan vise til en lang, lang seiersrekke i Sjøassistanse Shetland Race, og han skuffet heller ikke i år og vant sin klasse. Rolf har vært en svært sentral seiler på Vestlandetgjennom en mannsalder.

For å bestemme hvem som til slutt blir vinneren, er det nedsatt en jury på seks personer, pluss at du som leser kan være med på avgjørelsen. Juryen har 6 stemmer, lesernes rangering teller som 3 stemmer av tilammen 9.

Hvert av jurymedlemmene har avgitt sin rangering av de fire kandidatene – hver for seg – og det er kun juryformannen som vet det sammenlagte resultatet av juryens stemmer. Når lesernes rangering er klar kl 23:59 fredag 5. desember, blir disse lagt til juryens stemmer og det endelige resultatet vil være klart.

Juryen består av:

Thomas Nilsson

Lars Erik Heibek

Kristoffer Spone

Espen Guttormsen

Jon Amtrup

Morten Jensen (juryformann)

Bruk stemmen din og tilkjennegi hvem du mener skal bli North Sailor 2008. Årets North Sailor 2008 får et gavekort på kr 5000 fra North Sails.

Neste mandag vil de fire nominerte til å bli North Crew 2008, og da blir det på nytt en ny runde med stemmegivning.

Tidligere vinnere av North Sailor-prisen:

2003: Siren Sundby, Soon Seilforening

2004: Siren Sundby, Soon Seilforening

2005: Dag Usterud, Arendals Seilforening

2006: Bjørnar Erikstad, Tønsberg Seilforening

2007: Tor Hove, Bærum Seilforening

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen