Søk i arkivet

4 Racing by Elvstrøm SailsTreningssamling i Son

Elvstrøm Sails tradisjonsrike vårlige treningssamling er i år lagt til Son. Fredag 8. mai kl 2000 åpner helgesamlingen med fiskesuppe og noe attåt.

Noe attåt er ikke bare det du tror, her får du nemlig også servert Tommy Bergmans erfaringer ved siden av fiskesuppen.

PRESSEMELDING FRA ELVSTRØM SAILS:

Invitasjon til treningshelg 8. - 10. mai 2009.

Samlingen er i år flyttet til Son og det nye hotellet, Quality Spa & Resort Son. I tillegg ønsker vi shorthanded båter/seilere velkommen!

Tradisjonen tro ønsker vi i Elvstrøm Sails Norge gjerne å bidra til å optimalisere opplevelsen av det å seile regatta. I den forbindelse har vi gleden av å invitere til treningshelg hvor seilere på alle nivåer kan få verdifull trening i egen båt eller som mannskap hos andre! Det vil som tidligere år bli seilt på pølsebaner, men i år utvider vi med tilbud til shorthanded seilere. Det vil som tidligere år bli seiling lørdag og søndag hvor deltagerne vil verdifulle råd & tips på vannet, med påfølgende debrifing på land. Lørdag kveld inviteres det til middag og sosialt samvær på hotellet.

Fredag 8. mai:
Båter og deltagere ønskes velkommen utover ettermiddagen/kvelden hvor vi byr på fiskesuppe fra kl. 1900 til 2200. Kl. 2000 vil Tommy ”Luringen” Bergman dele noen av sine seil- & regattaerfaringer med dere.

Lørdag 9. mai:
Vi starter kl. 1000 med brifing på land. Deretter kjører vi treningsøkter med variert innhold frem til ca. 1500 – kun avbrutt av kort lunsjpause hver enkelt ordner selv om bord i båtene. Klokken 1630 blir det debrifing på land og dagen avsluttes med middag for forhåndspåmeldte kl. 1930.

Søndag 10. mai:
Vi starter igjen kl. 1000 med kort brifing på brygga og fortsetter trening på vannet. Dagen avsluttes med 1-2 uhøytidlige regattaer og det forventes å avslutte samlingen senest kl. 1600.

Flere detaljer og informasjon om påmelding osv. finner du i vedlagte invitasjon.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen