Søk i arkivet

Seiling på sosiale medierSeilere også på Facebook

Norske seilere er aktive på sosiale medier. Nå kan du være med på flere grupper som fokuserer på langtur eller regatta.

Mange kjente seilere er på Facebook med egen, personlig profil eller samlet i grupper. Seilmagasinet er godt representert med en gruppe på 204 medlemmer.

Langturseilere har valgt å opprette to grupper:

Den første, "Langturseilas" er opprettet av per Håvard Fossheim; han fungerer som en slags nyhetsformidler på Facebook-gruppa for familien Driveklepp, som seiler rundt jorda i GOOD MOOD, en Moody 425 som nå befinner seg i Stillehavet på Niue og snart skal videre til Tonga.

Har du lyst til å følge med på reisen til GOOD MOOD og er på Facebook, bør du melde deg på. Gruppen har 83 medlemmer.

En ny gruppe, "Langturseilere", ble åpnet i august for å samle alle turseilere som enten har seilt eller planlegger/drømmer om langtur.

På denne gruppen - som nå har mer enn 60 medlemmer - kan du bli en del av turseilersamfunn hvor du kan presentere din båt, opprette link til din blogg, utveksle meninger og erfaringer med andre turseilere og følge med på seilernes planer om langtur: Mange i gruppa skal nemlig på tur enten neste år eller senere.

Du finner også en egen gruppe for regattaseilere ("Regatta seilere") med godt og vel 143 medlemmer. Her finner du alt mulig av seilere, fra nybegynnere til kjente seilere som elsker konkurranse.

Også "Norladies.no" er veldig aktiv på Facebook og har sin egen profil med 124 fans. Tegn på at seilerdamer er glad i nettverksbygging!

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen