Søk i arkivet

Langturseilere 2010-11Uforglemmelig langturstart

Per-Ørnulf Dæhli og Grete Dyngeland overrasket alle sine venner på avskjedsfesten ved brygga.

DET BLE BRYLLUP! Lørdag 26. juni skulle langturen starte, men dagen ble til mye mer enn det, uten at vennene visste noenting som helst. Alle hadde kommet til brygga for å vinke farvel, men Grete Dyngeland og Per-Ørnulf Dæhlie hadde byttet seiltøyet med dress og kjole.

En flott blomsterbukett med innslag av skjell.

En flott blomsterbukett i hvitt og lilla erstattet båtshaka. De ble nemlig gift med en uhøytidelig seremoni på fordekket til båten, ARIES.

{F6AA7E35DF5C}

- Vi hadde en fantastisk opplevelse i Solheimsviken før avreise, skriver de på sin blogg. Masse mennesker... Noen av de fikk seg nok en overraskelse da vi giftet oss på fordekket av Aries kl. 1300.

Vi vil benytte anledningen til å takke alle som var med på dette og gjorde dette til en uforglemmelig dag for oss begge. Takker for all oppmerksomhet vi fikk. Vi har hatt en mimrestund ombord og lest hvert kort og brev som vi har fått med oss på vår reise. Det varmer oss veldig.

Fordekket på ARIES ble et ideelt sted å gifte seg på for langturseilerparet Dæhlie-Dyngeland.

Fotograf Britt Eikemo, fra båten HARRY-Z, som startet turen fra Bergen samtidig, foreviget parets store øyeblikk med sitt kamera. Nå er Grethe og Per-Ørnulf makkere, ikke bare på sjøen.

SEILmagasinet gratulerer!

ARIES er for øvrig nå sør for Anholt på vei til Kiel. Det samme er HARRY-Z som i skrivende stund trolig har nådd Endelave, en liten dansk øy på samme breddegrad som Samsø.

I Seiltøy, til slutt. Foto: Britt Eikemo.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen