Søk i arkivet

Sterk norsk innsats på Gardasjøen

Flere av de14 norske europajollene er denne påsken var samlet på Gardasjøen, hevdet seg flott i regattaen der 218 joller deltok.

Spesielt utmerket Magnus Andersen seg første dagen, med å ta tre av tre mulige spikere, og holdt ledelsen også andre dag etter glimrende seiling. Tre startende heat hver dag gjorde at det måtte ekstremt stabil og god seiling til
for å holde seg i toppen, så selv om ledelsen glapp den siste regattadagen har Magnus virkelig vist at han er på hugget denne sesongen.

Også Martin Frigstad Pedersen og Jon Aksel Mortensen har seilt veldig godt i den sterke vinden påGardasjøen, sammen med Nicholas Fadler Martinsen og Håvard Katle Fjon(årgang -96!!) som også viste sterk seiling samtlige regattadager. Anette Kleppestø ble beste norske jente, og sammenlagtlisten viste tydelig at jentene slet mer enn guttene i den sterke vinden ettersom det bare var fem jenter som seilte seg inn blant topp 50.

Siren Sundby og Christoffer Gundersen var trenere for de 14 norske europajollene på Gardasjøen.

Hjemmesidene til Norsk Europajolleklubb

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen