Søk i arkivet

Tøffe rekrutter i Ran SeilforeningBrøt egne grenser i frisk vind

I helgen var det mange seilere som brøt egne grenser under Ran Seilforenings rekruttsamling.

– Det var smil, latter og tårer om hverandre, men alle fikk godt utbytte av to fulle dager med mye vind, forteller Torill Elise Dahl Høgheim i Rans Seilforening.

22 seilere i alderen 10 til 12 år var på rekruttsamling i Ran Seilforening i helgen som var – og de fikk virkelig prøvd seg. Vinden bød på styrke 10–13 m/sek begge dagene.

– Alle de 22 rekruttene var på vannet begge dagene og hovedtrener Bård Birkeland gjorde en meget god jobb med å motivere seilerne til å krysse nye grenser, mener Dahl Høgheim.

Syv seilere hadde tatt turen fra Stavanger og i Ranheim, anlegget til Ran Seilforening, møtte de seilere fra Askøy, Hjellestad og Bergens Seilforening – forruten arrangørens egne.

Samme helg var det også kretssamling og dommerkurs i Ran. Thomas Kresse var tilstede og ga fin opplæring i dømming på vannet. På kretssamlingen deltok 12 Optimister, alle A-seilere, syv Zoom8 og tre Laser-seilere.

Se video og bildegalleri!

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen