Zhik Skjæløy Onestar 2012

Østlandets Onestar regatta vokser i antall deltakere

Østlandets Onestar regatta vokser i antall deltakere

Om få dager går Zhik Skjæløy Onestar av stabelen og antallet deltakere vokser for hver dag. Kun én kvinne er hittil påmeldt.

Publisert Sist oppdatert

LYS < 1,30 STØRST Idet denne artikkelen skrives er det hele 38 påmeldte til Zhik Skjæløy Onestar lørdag 15.september. Og av de 3 klassene finnes det hele 21 deltakere i klassen for båter med lystall < 1,30.

I klassen for lys >= 1,30 finnes det til nå 16 deltakere.

Kun en enslig seiler er påmeldt i klassen for Lys uten spinnaker. Mon tro om ikke denne klassen vokser dersom vindstyrken som er meldt for fredag fortsetter utover lørdag.

TO RUTER Ifølge seilingsbestemmelsene vil det kjøres to ulike ruter der de minste båtene seiler fra Skjæløy, sørover til Tristeinen og tilbake igjen til Skjæløy. Den store klassen seiler fra Skjæløy, via Tristeinen, deretter Trestenane og tilbake til Skjæløy. Dersom været ikke tillater disse primære rutevalgene vil det kjøres alternative ruter nordover Oslofjorden.

ENESTE HØNE I HANEFLOKKEN Susan Penty er til nå den eneste påmeldte kvinnelige deltakeren. Hun trakterer til vanlig roret på Ole Aabels WILDCARD, men vil nå seile en Dufour 34 Performance SQUARE PANTS med lys 1,23. Hvor blir det av alle andre dyktige seildamer?

Se den fullstendige deltakerlisten her

Lørdag kveld blir der sosialt samvær med premieutdeling og grillparty.

Det er fremdeles tid å melde seg på, kan vi få deltakerantallet opp til 60 båter og enda flere kvinner med?

For mer informasjon om regattaen og påmelding klikk her

Â