Nytt år, nye muligheter

På tur inn i 2015

På tur inn i 2015

2015 er her – grip mulighetene. Riktig Godt Nytt År!

Publisert Sist oppdatert

2015 er et faktum – og med det nye året følger muligheter og ufødte ideer. En av mulighetene som ligger og venter, er å strekke sommerturen litt lenger enn du kanskje før har gjort – til ukjent farvann og uoppdaget kyst – litt lenger enn til det vante og kjente.

Dimensjonen er din egen referanseramme. Å strekke turen litt lenger behøver ikke bety å seile jorden rundt eller ta ett års permisjon for å seile til Karibia. Det kan like gjerne være å seile forbi den bukten du snudde i på sommerturen i fjor – og seile litt lenger.

Det behøver slett ikke være å seile til utlandet i det hele tatt, men kanskje sette seg til ved kartet og planlegge og oppdage mer av Norges kyststripe – som av mange karakteriseres som en av verdens flotteste.

Eller kanskje seile helt til Svalbard. Mulighetene i 2015 ligger her nettopp nå med sine 364 ubrukte døgn – og du kan for eksempel la deg inspirere av mannskapet om bord i den danske båten TOUCHE, som gjorde nettopp det; la ut på en ekstraordinær sommertur til Svalbard.

2015 er her – grip mulighetene. Riktig Godt Nytt År!