Oslo Seilforening

Dobler staben på fulltid

Dobler staben på fulltid

Oslo Seilforening søker etter heltidsansatt idrett- og driftsmedarbeider.

Publisert Sist oppdatert

– Oslo Seilforening ønsker å fortsette ekspansjonen og profesjonaliseringen av tilbudet til barn og unge i Oslo, og etter en feiende flott sesong med yrende aktivitet og engasjement, velger vi å flytte listen ytterligere ett hakk opp. Ambisjonen om å skape «spenning og glede», som er foreningens mantra, vil vi videreføre, men foreningen skal i fremtiden fremstå som enda mer profesjonell og med større kapasitet, sier Esben Keim, foreningsleder i Oslo Seilforening.

LIVSLANG SEILING. Han forteller at Oslo Seilforening opplever stor pågang av store og små som vil «være med». Han mener det blant annet henger sammen med at Oslo er Europas raskest voksende hovedstad, og at seiling er en aktivitet man ikke slutter med når man blir tenåring, selv om mange tar en «pause».

Mange kommer tilbake til seilsporten som voksne.

NYE AKTIVITETER. Foreningens ekspansjonsplaner omfatter nye typer aktiviteter, utbygging/oppgradering av infrastruktur og en molo som blant annet skal gi et eget område for vannsport på innsiden.

– For å makte å bite over mulighetene som ligger der, har foreningen besluttet å øke antall heltidsansatte med 100 prosent fra 2015. Det betyr at foreningen skal ansette en ny idretts- og driftsmedarbeider.  Den nye medarbeideren skal oppleve en arbeidsplass som er noe helt for seg selv. Den avslappede kulturen på Lille Herbern i kombinasjon med energien fra engasjerte medlemmer, engasjerte styremedlemmer og ansatte skal bidra til at foreningen i fremtiden tar nye steg, sier Keim som er spent på hva slags søkere foreningen får.

 

SPENT PÅ SØKERNE. – Søkerne trenger selvsagt ikke være medlem i foreningen fra før, det kan gjerne være en som kommer fra en annen seilforening, en annen idrett eller for den sakens skyld en grepa dame som søker endring og nye opplevelser. Dette blir spennende og vi håper å ha den nye medarbeideren på plass i april eller før, forteller en engasjert foreningsleder.

 

Keim forteller også at om alt går som planlagt, skal Oslo Seilforening bidra til å løfte seilsporten videre med nytenking. Foreningen har som mål å bli den første offisielle banen for seiling som kan tilby «tribuner» på to av langsidene, noe den planlagte utbyggingen av Lille Herbern skal bidra til.  Det skal, i følge Keim, bidra til  å by  barn og unge, handicappede og voksne på helt nye former for seiling.

Dette blir noen av den nye  idretts- og driftsmedarbeideren skal være med på.