NC for jollene

Sesongåpning i Tønsberg

Sesongåpning i Tønsberg

Etter at det ble åpner for påmeldig til årets første Norges Cup regatta har deltakerne strømt på. I flere klasser stiller Norges beste.

Publisert Sist oppdatert

Mange har allerede meldt seg på til regattaen 24.-26. april. Størst er deltakelsen i Optimst klasse A med 38 deltakere. I Laser Radial er så langt 16 båter meldt seg, blant dem landslagsseileren Celine Therese Herud og lovende Caroline Rosmo og Kristine Wilhelmsen. Tomas og Mads Mathisen deltar i en foreløpig skrinn 29er klasse. I E-jolle og Laser 4.7 er til nå henholdsvis fem og seks båter påmeldt. I alt er 76 båter påmeldt til sesongens første Norges Cup regatta.

Det er fullbooket på hotellene i Tønsberg og omegn denne helgen, men det er ledig på Bolærne, der det tilbys overnatting i flersengsrom (2 pers)   kr. 190,- , pr. pers. pr. døgn. Rommet har sengetøy, men gjestene har med sengesett som kan leies for kr. 100,- pr. sett. Med egen dusj/wc er prisen kr. 350.- pr. pers. pr. døgn. Enkeltmåltider kan kjøpes: Frokostbuffet kr. 85,-, Lunsjbuffet kr. 135,-, Middagsbuffet kr. 165,-