Annonsørinnhold

LES SABLES D'OLONNE30/01/2014JEANNEAU SUN ODYSSEY 349PHOTO : JEAN-MARIE LIOT

Heitmann Marin og Jeanneau feirer 35 års samarbeid!

ANNONSE: Heitmann Marin fyller 35 år i år, og vi har som mål at vi skal ha 35 båter av denne modellen på vannet til sesongen 2016. Vi ser at markedet har tatt veldig godt i mot Jeanneau Sun Odyssey 349 i både inn og utland, og den er flere steder omtalt som verdens beste seilbåt i 2015.

Publisert Sist oppdatert
LES SABLES D'OLONNE30/01/2014JEANNEAU SUN ODYSSEY 349PHOTO : JEAN-MARIE LIOT

VERDENS BESTE SEILBÅT?

Ta turen innom å få ett jubileumstilbud på denne båten. Båten egner seg både for familieliv, for regatta seilere, og for kunder som har hatt stor båt før og som går ned i størrelse. Noe av det spesielle med båten er at den kan seiles uten akterstag, med fathead storseil. Akterstag er en opsjon for de som måtte ønske dette. Tilbakemeldingene fra kundene er: båten er rask, kundene opplever og rapporterer tilbake om høy kvalitet, lettseilt, morsom og komfortabel både over og under dekk, og det lekre designet vekker oppsikt i havnene.

SISTE NYTT FRA JEANNEAU SUN ODYSSEY-SERIEN

Hele Jeanneau Sun Odyssey og Jeanneau Sun Odyssey DS-serien har blitt enda bedre. De har tatt utgangspunkt i alt som er bra med den nåværende serien og gjort endringer slik at båtene fremstår som enda mere attraktive. Vi er sikre på at dette vil falle i smak hos våre kunder. I vår utstilling vil vi blant annet vise frem de fornyede Jeanneau Sun Odyssey 389 og Jeanneau Sun Odyssey 419. Velkommen! Mer informasjon kommer på våre netsider: www.heitmannmarin.no 

Heitmann Marin feirer 35 års jubileum for vårt samarbeid med Jeanneau med knallpriser på Jeanneau Sun Odyssey! Møt oss i utstillingshallen i Drøbak.

Vi byr på kaffe, vafler og flotte seil- og motorbåter i vår innendørs båtutstilling. 

 

Les mer hos Heitmann Marin.

ANNONSØRINNHOLD FRA HEITMANN