Søk i arkivet

X-99: Eksisterer klasseklubben for X-99 fortsatt, eller er den gått i dvale? Det lurer teknisk komité i seilforbundet på.
X-99: Eksisterer klasseklubben for X-99 fortsatt, eller er den gått i dvale? Det lurer teknisk komité i seilforbundet på. Foto:

KlasseklubberEr det fortsatt liv i leieren?

Det fins klasseklubber det ikke er livstegn fra. Eksisterer de?

– Det er en del klasseklubber vi ikke har hørt noe fra på svært lenge, og nå lurer vi på om de egentlig eksisterer.

Bjørn Vadholm i Norges Seilforbunds tekniske komité, komiteen som blant annet har med klassenes tekniske regler å gjøre, har sendt ut en etterlysning.

Klubbene man savner livstegn fra, og som fortsatt er godkjente klasseklubber, er Norsk 606 klubb, Club First Class Norge, Vegaklubben, Mini 6.50 klubben, X-99-klubben og Fenixklubben.

– Det har ikke vært rapportert fra disse klubbene på flere år, pluss at det ser ut som det hverken er eller har vært klasseaktiviteter i de seneste årene, sier Bjørn Vadholm.

Han tror de har opphørt å eksistere, men dersom det viser seg ikke å være tilfellet, har han sendt ut en oppfordring om at eventuelle ansvarlige i klubbene melder seg til ham.

Kommer det ikke noe livstegn fra klubbene, vil de trolig bli strøket som klasseklubber.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen