skjermbilde20160909kl.10.56.28
NY: Sense 57 blir vist frem under messen i Cannes i disse dager.
skjermbilde20160909kl.10.57.54
skjermbilde20160909kl.10.57.46

Sense 57 seiler

Båten er enkelt bygget, men kan lastes ned med avanserte hjelpemidler.

Publisert Sist oppdatert
BESKYTTELSE: Fast bimini skygger for solen når den er for sterk. Sense 57 har en komfortabel cockpit. Mye stueplass gir også muligheter for å legge vekk alle putene.

Det er mye følelser og lite substans i markedsføringsmateriellet til Beneteau. Dette virker fremmed for oss i nord. Det er under PDFen General Specifications, du finner de interessante opplysningene.

Skroget er støpt i enkellaminat slik de fleste båtene fra Beneteau er. Dekker er sandwich med balsakjerne. Innerlinjeren, som gjør skroget stivt er laminert fast til skroget. Ofte har denne kun vært limt. Kjølen er av jern.

Mens skroget er bygget på en enkel måte, er det muligheter å bruke mye penger på utstyr.

Du kan få vaskemaskin og oppvaskmaskin. Du kan få elektrisk ismaskin, blendingsgardiner i salongen som kan justeres elektrisk. Watermaker, air condition samt vannbasert varme, osv. For å få strøm til dette kreves det en generator.

Større motor

Båten kommer standard med en 80 hk motor med seilbåtdrev. Skal du oppgardere motoren til 110 hk, så blir det rett aksling.

Baugpropell står på utstyrslisten og er en selvfølgelighet. Dock and Go, systemet til Beneteau som gir joystick manøvrering til kai er ikke på listen. 

MAT: Utendørs bysse har det vært på motorbåtene i årevis. Nå er det også kommet til seilbåtene.
INNREDNING: Benetau viderefører konseptet med tre lugarer foran hovedskottet.