Malvik og Stjørdal Seilforening

Stor andel: 21,3 prosent av medlemmene i Malvik og Stjørdal Seilforening har deltatt i seilsportsligaen!
Stor andel: 21,3 prosent av medlemmene i Malvik og Stjørdal Seilforening har deltatt i Seilsportsligaen!

Seilsportsligaen – inspirasjon og mye moro!

Malvik og Stjørdal Seilforening ble trukket ut og fikk «restplass» i 2. divisjon i NSFs seilsportsliga i år.

Publisert Sist oppdatert

Styret i foreningen vurderte mulig deltagelse og landet på at vi ønsket å delta. Det ble gjennomført et informasjonsmøte for de interesserte, og Lars Kåre Valla og Geir Paulsen stilte velvillig med «Ungen» – en Melges 24 – som treningsbåt.

Vår ambisjon har vært å beholde plassen i ligaen. Det er kostnader forbundet med deltagelse på slike arrangementer, og foreningen har betalt startkontingent, samt at vi har gitt økonomisk støtte til seilerne under 22 år som har deltatt på stevnene.

21 prosent av medlemmene

Vi har deltatt på alle fire stevner i årets liga; Oslo, Sandefjord, Stavanger og Askøy. Tilsammen har 16 seilere fra MSS deltatt på ett eller flere stevner. Dette utgjør 21,3 prosent av medlemsmassen i MSS!

Blant deltagerne er det til sammen seks seilere under 22 år. Vi har startet i ialt 56 race i løpet av sesongen.

Tilbakemeldingen fra deltagerne har vært veldig positive, og masse kunnskap om seiling er tilført dem, noe som kommer alle medlemmene til gode. Vi tror at det for oss har vært en sportslig suksess.

Kvalifisering til neste år

Dessverre havnet vi under streken på sammenlagtlisten, og er forberedt på å seile kvalifisering for å beholde plassen for kommende sesong.

Håpet om deltagelse i seilsportsligaen 2017 lever fortsatt.