Søk i arkivet

ÅRETS ASKERSEILER: Under årsmøtet til Asker Seilforening ble Cecilie Baklid kåret til Årets Askerseiler.
ÅRETS ASKERSEILER: Under årsmøtet til Asker Seilforening ble Cecilie Baklid kåret til Årets Askerseiler. Foto:

ASKER SEILFORENINGRune Strømquist ny leder

Rune Strømquist ble valgt til ny leder da Asker Seilforening hadde årsmøte.

Rune Strømquist
Rune Strømquist

Avtroppende leder i Asker Seilforening, Svein Are Løtveit, kunne overlevere en veldreven forening til det nye styret som ble valgt på foreningens årsmøte 14. februar. Rune Strømquist, som tidligere har sittet åtte år i foreningens styre og vært medlem og aktiv seiler siden 1960-tallet, ble valgt til ny leder.

Fokus på rekruttering

Asker Seilforening hadde ved årsskiftet 1006 medlemmer, og er med det en av landets største seilforeninger. Årsberetningen beretter om stor aktivitet – ikke minst på arrangementsfronten og innen storbåt-seiling. Et stort strategi- og statusdokument som er utarbeidet og som styret arbeider etter, konkluderer imidlertid med at det nå må rettes økt innsats mot rekruttering, og dette vil bli det nye styrets hovedfokus i de kommende årene.

Mye energi i de senere årene har også gått med til oppgradering av foreningens to klubbhus på Blakstadtangen, og i de kommende årene står fornyelse av en jollebrygge og utbedringer av kaianlegget for tur.

Asker Seilforening har en omsetning på drøye tre millioner kroner, og årsresultatet for 2016 endte med et underskudd på 88 000 kroner.

Med seg i styret får den nyvalgte lederen Steinar Willassen, Stog Malmbekk, Valborg Mogen Stiansen, Audun Gjøstein, Svend Edland, Unni Musum, Hans Petter Jensen, Kirstin Efskind, Kristian Carlstedt og Eline Flotoft Elnan.

Cecilie Baklid ble Årets Askerseiler

Under årsmøtet kunne avtroppende leder, Svein Are Løtveit, avsløre at Laser Radial-seileren Cecilie Baklid ble Årets Askerseiler. Hedersprisen deles ut til et fortjent medlem som har gjort en en innsats for foreningen.

Om Cecilie Baklid, som ikke selv var til stede under årsmøtet, ble det sagt at hun i stor grad har bidratt til trivsel på Blakstadtangen og at hun har vært en inspirator for alle de unge jolleseilerne.

– Hun har vært en stor ressurs for alle på Blakstadtangen, sa Løtveit om Årets Askerseiler.

ÅRETS ASKERSEILER: Cecilie Baklid er blitt kåret til Årets Askerseiler.

ÅRETS ASKERSEILER: Cecilie Baklid er blitt kåret til Årets Askerseiler.

FOTO: Morten Jensen

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen