Søk i arkivet

Med våren kommer tjuveneDet gjelder å sikre verdiene

Sesongen nærmer seg og er allerede i full gang flere steder i landet. Det gjelder dessverre også for tjuvraddene.

Her er to nye produkter som kan holde uønskede gjester unna.

Denne to meter lange låsevaieren fra Biltema har en rustfri stålkjerne som er overtrukket med en neongul polyesterstrømpe med innflettet refleks.

Den ytre diameteren er 10 millimeter, og produktnyheten kan brukes til å sikre joller og småbåter, jollemotor, sykkel, grill og annet utstyr mot leilighetstyver uten skikkelig kappeustyr.

Polyesterstrømpen beskytter mot riper og gjør vaieren lett synlig, både som advarsel for potensielle tyver og for sikrere gange på kai og dekk.

De som trenger litt mer substansiell sikring av verdiene nå som sesongen for båtmotortyverier nærmer seg kan kanskje ta en nærmere kikk på denne nyheten fra velkjente Abus. Motorlåsen Nemo Evo 388 (bildet under) er laget av rustfritt stål og passer motorer på inntil 40 hestekrefter.

Ifølge importøren er dette en enbolt-løsning som skal være meget enkel å montere. Prisen er i øvre sjikt, dette bør borge for god kvalitet som kan skremme bandittene vekk.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen