VOLVO OCEAN RACE

BANESEILING: Baneseilasene i Volvo Ocean Race har så langt bydd på tette dueller og dramatikk. Slik blir det sikkert også i dagens seilaser i Cape Town.

Følg inshore-regattaen live!

Klokka 12:50 i dag 8. desember starter sendingen fra inshore-regattaen i Cape Town. SEILmagasinet overfører sendingen live.

Publisert Sist oppdatert

I dag klokka 13:00 starter inshore-regattaen i Cape Town i Sør-Afrika. Disse baneseilasene i Volvo Ocean Race som arrangeres før hver etappe-start, teller som en egen serie, og etter seilasene i Alicante og Lisboa er det «Mapfre in the Volvo Ocean Race» som leder med 1. og 2. plass. «Team Brunel», som ikke har brilliert på de lange etappene, ligger på 2. plass med en 4. og en 7. plass.

Sendingen fra dagens regatta i Cape Town starter klokka 12:50, og du kan se den her på forsiden av seilmagasinet.no. Da vil vi åpne et TV-vindu på toppen av siden.

Vi sender også fra starten på den 3. etappen, som går fra Cape Town til Melbourne i Australia. Den sendingen starter søndag 10. desember kl 12:45. Selve starten går kl 13:00.

SEILmagasinet har også en egen Volvo Ocean Race-side der du kontinuerlig ser hvordan båtene ligger an og får de siste oppdateringene. Siden finner du under «Meny» og videre til «Arrangementer» - eller du kan gå rett til siden via denne linken.