Søk i arkivet

Star Sailors LeagueKostbar straff for Melleby på Bahamas

Melleby har seilt seg opp til en 13. plass, men må hente syv poeng i dag for å plass i finalefeltet.

Eivind Melleby smiler mere i dag, men smilet er ikke stort nok. Han og Joshua Revkin fra USA seilte seg inn på en  7. og 12. torsdag, men etter dagens seilaser, så går bare 11 båter videre. Disse komkurrerer om en pris på 40 000 dollar som går til vinneren.

På en 11. plass ligger Nacra 17 verdensmesteren Ben Saxton og Steve Mitchell, begge fra England. De har 9 poengt mindre, og dem skal Melleby og Revkin hente.

– Det vil bli en stor skuffelse om vi ikke når finalen på lørdag, sier en alvorlig Melleby. Han pleier å være med å kjempe i toppen i Star Sailors Leauge.

Kostbar straff

Duoen har vært preget av mange straffer. Torsdag var intet unntak.

      Det har blitt en del strafferunder her nede, og det har blitt dyrt, sier Melleby, som fikk bedre fart i båten i går, etter å ha fått en ny mast på Starbåten.

Kostbart arrangement

Melleby har fått en Starbåt til rådighet av Star Sailors Leauge som har 17 slike båter til disponering. Flåten av Starbåter er flyttet over fra Europa, og denne operatsjoen har kostet 250 000 dollar, noe en velstående sveitser har betalt regningen for.

Følg Star Sailors League live her 

fra klokken 17 norsk tid, både fredag og lørdag. 

Gilles Morelle

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen