Søk i arkivet

Verdens beste matchseilere kommer til Risør
Verdens beste matchseilere kommer til Risør Foto:

Match Cup NorwayVerdensstjerner inntar Risør

Våre America's Cup kandidater skal få litt å bryne seg på i møte med verdens beste matchseilere i sommeren verdenscupstevne i Risør.

Verdenseneneren i matchseiling, Phil Robertson, NZL er i spissen for et knippe seilere i toppklasse når World Match Series, verdenscpen i matchseiling for første gang i historien legger en regatta til norsk farvann. Det er Sørlandsbyen Risør som er vert når 12 inviterte lag skal gjøre opp gjennom en blanding av fleet- og matchseilaser over fire dager, fra 26. til 29. juli.

Fart og spenning i Match Cup Norway

Fart og spenning i Match Cup Norway Foto: Foto: Ian Roman

Nærmest Robertson på rankinglisten er Australieren Harry Price, 3 og briten Ian Williams, 7.

I dette feltet skal våre America's Cup kandidater, Petter Mørland Pedersen og Christian Løken som for anledningen har med seg Risørseilerne Mads og Tomas Mathisen, selv OL kandidater til Tokyo 2020 i 49er, prøve seg. 

Alt ligger til rette for en skikkelig seilerfest i Risør, som fortsetter med Trebåtfestivalen der de klassiske båtene møtes både på regattabanen og til utstilling. 

 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen