Kieler Woche

Kjemper om VM gull, Line Flem Høst og Anne-Marie Rindom.

To sølv og to 4. plasser i flott norsk regatta

Line Flem Høst og Anders Pedrsens sølvmedaljer var best i Kieler Woche med mange norske lyspunkter.

Publisert Sist oppdatert

Line Flem Høst hadde alle muligheter til å vinne Laser Radial i Kiel, men lyktes ikke helt. 7 plassen i medaljefinalen holdt ikke til seier til tross for at nederlandske Maxime Jonker som ledet flr siste seilas endte sist i finalen. Det ble til slutt den tidligere danske verdensmesteren Anne-Mari Rindom som vant etter også å ha vunnet medaljefinalen. Likevel var regattaen en opptur for Høst som lenge har vært borte fra regattabanen på grunn av skade. Nå er hun tilbake for fullt og klar for VM i seiling i Aarhus senere i sommer.

 

Anders Pedersen tok en sterk 2. plass i Kiel

 

Anders Pedersen hadde en nær perfekt avslutnig av regattaen i Kiel og med 2. plass i medaljefinalen tok han også 2. plass sammenlagt. En solid fjær i hatten for Drøbakseileren som har hatt mange opp- og nedturer hittil i år.

 

 

 

 

Bjørnar Erikstad

 

 

Bjørnar Erikstad er fremdeles blant de aller beste i 2.4 meter og med 2. plass i medaljefinalen klatret han til 4.plass sammenlagt.

 

 

Sterkt i VM for Laser Radial

Av de norske seilerne som deltok i gullfinalen i Senior Laser Radial VM impnerte Uffe Tomasgaard med 4 plass sammenlagt. Olai Hegland endte på 19. plass og Christoffer Sørlie på 24. plass av 92 seilere. 

Laser Radial VM herrer

Mathisenbrødrene fra Risør vant den siste seilasen i sølvfinalen og endte på 40. plass sammenlagt, karrierebeste i 49er for dem, mens Helen Næss og Marie Rønningen endte på en for dem skuffende 22. plass i 49erFX. Hermann Tomasgaard tok 2. plass i den siste seilasen og endte med det på 20. plass i Laser Standard, mens Nicholas Fedler Martinsen og Martine Steller Mortensen som avsluttet med to seiere i sølvfinalen ble 25 i Nacra 17.