Søk i arkivet

«White Shadow» med I tetkampen
«White Shadow» med I tetkampen

Offshore Sailing WorldsLandmark fortsetter seiersrekken

Nok en dag var «Santa» best i Holland

Claus Landmark fortsetter seiersrekken i klasse B etter en dag med få feil. Han og det gode mannskapet plukker inn det ene toppresultatet etter det andre. God i forberedelsene ser han ikke noe slår det å være godt forberedt, og slik det nå ser ut fosser hans Landmark 43 inn til den tredje VM medaljen på rad. Fra før har «Santa» både gull- og sølvmedalje.
En annen norsk Landmark 43, Torkjel Vallands «White Shadow» hadde også en god dag idag og seilte seg opp til 2. plass sammenlagt. Amatørmannskapet ombord her er noe mer tilbakelent, med et par seilmakere i spissen for et godt innarbeidet lag. «Santa» og søsterbåten «White Shadow» delte på æren i dagens seilaser og har også en historie som består av vennlig rivalisering, sist i det svenske ORC mesterskapet i Marstrand tidligere i år.
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka. Mailen kan inneholde annonser.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen