Søk i arkivet

Silje Brathagen With og Christen With i Leangbukta
Silje Brathagen With og Christen With i Leangbukta

Seilmagasinet og Norths SeilsportsforumSilje Brathagen With trakk mange seilere til Leangbukta

Silje er Norges første kvinnelige navigatør på den internasjonale arena og fortalte humørfylt om sine erfaringer i en mannsdominert verden

Med ektemannen Christen som intervjuer fortalte den 42 år gamle "jenta fra Helgeroa" om hvordan det var å navigere på toppnivå. Hun ga et humoristisk innblikk i hvordan hun som kvinne hadde måtte tilpasse seg et miljø sterkt dominert av mannlige seilere og at hun i begynnelsen nok hadde grått sine modige tårer. Et gjennomgangstema var at det viktigste var å være "god nok", ikke perfekt, og at hun hadde levert på det. 

Hør Silje på Seilmagasinet til helgen

For dem som gikk glipp av mandagens foredrag, er det mulig å lytte på neste helgs nettutgave av Seilmagasinet. Her blir Silje Brathagen With interjuet av Mikkel Thommessen. Du kan også lese mer om Silje og den norske Club Swan50 satsningen i Seilmagasinet som nå er i handelen.

Foredraget var det andre i serien som North Sails og Seilmagasinet arrangerer i vinter. Overskuddet ved billettsalget går til å fremme norsk seilsport.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen