Søk i arkivet

LANGTUR: Andreas Lundbø og Charlotte Bjørvik Bratsberg skal på langtur. Avreise er sommeren 2019.
LANGTUR: Andreas Lundbø og Charlotte Bjørvik Bratsberg skal på langtur. Avreise er sommeren 2019.

Charlotte fant skogsmatrosen på Tinder

Jon Amtrup har snakket med Charlotte Bjørvik Bratsberg i Tromsø. Hun forteller om hennes langtursplaner sammen med Andreas Lundbø. De skal også skrive for SEILmagasinet.

Charlotte Bjørvik Bratsberg (30) flyttet i båt i Tromsø som 24 åring, og seks år senere går endelig drømmen om å seile på langtur i oppfyllelse. Hun fant sitt mannskap og kjæreste, ikke nødvendigvis i den rekkefølgen, på Tinder i skogsmatrosen Andreas Lundbø (32). De to drar i hennes Etap 34.

Forberedelsene til langturen kan du lese om i siste SEILmagasinet. Artiklen er også tilgjenglig digitalt, les: Nyforelskede på dypt vann. 

Endelig avreisedato på det ett år lange eventyret er 1. juli. Hør Charlottes historie som båtboer og seiler i Tromsø i denne podcasten. Du kan følge eventyret dere på SailingVillaVilja.

Her er kan du høre de tidligere podcastene fra Explore North.

Du kan også høre podcastene på din mobil via appen  Stitcher eller på iTunes.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen