Søk i arkivet

VINNERBILDE: Færderseilasen 2018.
VINNERBILDE: Færderseilasen 2018. Foto:

Færderseilasen 2019Fotokonkurranse under Færder’n

SEILmagasinet vil gjerne formidle stemninger underveis, og premierer de beste tilsendte bildene.

1. PREMIE:Breitler Navy US 8x30
kikkert til 3995,- kroner.

1. PREMIE:Breitler Navy US 8x30 kikkert til 3995,- kroner.

Det ser ut som det blir nok en regatta med lureføre. Vi er ute med repportasjebåt, men kan ikke være over alt. Vi skal forsøke å skape en så god dekning fra Færder’n som mulig, og er avhengig av informasjon fra seilerne, slik at vi kan gi analyser og betraktninger tilbake til lesere.

Blinkskuddet

Vi vil ha bilder som beskriver årets Færderseilas og livet i båten underveis. Ta bilder med humor og god stemning, bilder som kan få andre til å bli fristet av seiling og Færder'n. Redaksjonen vil vurdere alle tilsendte bilder, og fotografen av det beste bildet vil bli premiert med en kikkert for båtbruk. Vi vil også dele ut ti digitale abonnement til fotografene bak de ti beste bildene.

Du kan sende bilder på ulike måter, på e-post til tips@seilmagasinet.no, laste opp på  SEILmagasinets Facebook-side, eller SMS til 91560485. 

Vinn premier

2. PREMIE: Scanstrut ROKK Wireless
Active til 1299,-

2. PREMIE: Scanstrut ROKK Wireless Active til 1299,-

Det beste bildet blir premiert med en Breitler Navy US 8x30 kikkert til 3.995,- kroner. Kikkerten er vanntett, duggfri og nitrogenfylt, og i hendig størrelse. Den har et stort synsfelt på hele 143m/1000m som gjør den lett å holde rolig, og individuell fokusering – fokusfri fra 20m til uendelig.

Andre permie blir en Scanstrut ROKK Wireless Active mobilholder med trådløs lader. Med den mobiltefonholderen kan du også lade mobilen trådløst. Har du vanntett mobil kan denne monteres i cockpit. Premien er fra Seatronic og har en verdi på 1.299,- kroner.

 

De ti beste fotografene får også et digitalt abonnement på SEILmagasinet for ett år, til en verdi av 495 kroner.

 

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen