Søk i arkivet

Embla Cup i 12.5, kvm
Embla Cup i 12.5, kvm

Risør SeilforeningPopulær dameregatta til helgen

Embla Cup i Risør feirer 10 års jubileum og arrangøren trår til ekstra til helgen.

Risør Seilforening fyller 130 år i år og markerer med flere arrangementer, blant annet Embla Cup som arrangeres for 11. gang. Den populære regattaen vil i år gå av stabelen 24. august.

I alt har mer enn 100 kvinner deltatt i regattaen og Risør Seilforening ønsker at så mange av disse damene skal bli med i år. Man håper å få med minimum ti båter, men det drømmes om 20. Foreningen vil være behjelpelige med å ordne båter til de som ønsker det. 

Embla Cup kom i stand for å lokke flere damer til å seile. Navnet ble til da Asta Gautland Andersen og Embla Design ville være med på laget. Det ble starten på et foreløpig ti års langt samarbeid. Embla Design hadde de første årene deltakerpremie til alle. Det var smykker, øredobber og ringer, alle med seilmotiv. De siste årene har de bidratt med premier til de beste seilerne, men i år slår Embla og Asta Gautland Andersen på stortromma og vil i år igjen stille med premie til alle.

Program

Det foreløpige programmet er registrering kl 1130 på 12,5 brygga, med påfølgende skippermøte og seilas på byfjorden. Etter seilasen vil det bli premieutdeling og litt mat hos Søs og Tom Nysted på Tangen. Det vises i den forbindelse til opprettet arrangement på Facebook. Seilforeningen ønsker at interesserte sender en mail til Line G Paulsen, linegp@live.no 

 

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen